rijstvelden

Onze leveranciers

piramide logo.png

Piramide:

Vanaf 2018 heeft Piramide een nieuw gezicht! Alle theeën zijn voorzien van een nieuw, fris uiterlijk. Daarnaast zijn er duidelijke theegroepen gecreëerd, waardoor jij nog makkelijker je favoriet terug kan vinden.

Koffiebranderij ROM:

rom.jpg

Het verhaal van dit onafhankelijk familiebedrijf begint in 1967... Intussen is de kleine koffiebranderij van generatie op generatie, van moeder op dochter, in en rond Leuven uitgegroeid tot een begrip, dat geassocieerd wordt met kwaliteit en gastvrijheid.

Wildiers:

unnamed.png

De familie Wildiers was aanvankelijk een boerenfamilie die witloof in volle grond teelde. Hiermee gingen wij naar de boerenmarkten. De overschotten van de groenten werden verwerkt tot pickles en confituur. Het bracht vader en moeder Wildiers op een idee en in 1985 startte de familie een confituur- en geleibedrijfje.

logo-loonsestroop.png

Loonse stroop:

De familie Bleus is terug verhuisd van Borgloon naar de gemeente Wellen. Na meer dan een decennium was de stroopfamilie echter klaar voor een volgend hoofdstuk, en dat zal zich afspelen in Wellen, hun roots. Op het industrieterrein van de gemeente openden ze een nieuwe stroopfabriek, deze keer met winkel én een kleinschalig museum.

brabanderhof.png

Brabanderhof:

Sinds jaar en dag door mond aan mond reclame het bekendste product in Duitsland en België voor spieren en gewrichten. Wij bieden u als eerste de enige echte N°1 Paardenbalsem aan. Paarden hebben een zeer gevoelige huid en worden daarom na het sporten ingewreven met N°1 Paardenbalsem. Deze balsem is 100% natuurlijk, vetvrij en in water oplosbaar. De N°1 Paardenbalsem bevat geen cortisone of chemicaliën en is geen geneesmiddel.

pajot.jpg

Pajottenlander:

Pajottenlander is gespecialiseerd in biologische fruitteelt, verwerking en handel. Door de jaren heen is het assortiment uitgegroeid tot een volledig gamma fruit- en groentesappen, en fruitbereidingen, onder de merknaam Pajottenlander. Een ruime keuze aan half afgewerkte producten op basis van biologisch fruit staat ter beschikking van grootverbruikers. Een ongelooflijk vakmanschap, grote bezieling en eerlijke handel zorgen voor een organische groei van het bedrijf sinds het prille begin. Pure vruchten, pure sappen, puur genieten